O nas

Sama sem vsako leto zbolela tako, da sem bila tudi po mesec dni popolnoma brez glasu. Ugotovila sem, da mi pri zdravljenju pomaga morska klima. Vlaga, temperatura, sol, …
Sem tudi mati dveh otrok (eden alergik) in predvsem z njunim vstopom v vrtec, se je za nas pričelo družinsko »raziskovanje« različnih oblik obolenj dihal in kože.

OTROCI SO NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

V nekem trenutku se je zdelo, da je obiskovanje zdravnikov in bolnišnic postal naš vsakdan. Pričela sem z iskanjem naravnih dopolnilnih metod, s katerimi bi lahko okrepila imunski sistem otrok in tako zmanjšala oz. omilila stanja obolenj.

V želji, da otrokom ponudim naravno možnost krepitve imunskega sistema in preventivno zaščito pred virusnimi in bakterijskimi okužbami sva otroka z možem pričela voziti na solne terapije in bila z rezultati zelo zadovoljna. Obolenj je danes veliko manj in ko do njih pride, so le-te v blagi obliki, minejo hitro in brez zapletov.

Na podlagi lastnih pozitivnih izkušenj in rezultatov, sem se odločila za odprtje MARMAT solne terapije v Rimskih Toplicah.

V želji, da solna terapija pomaga tudi vam in/ali vašemu otroku nas obiščite.
Delamo vestno in s srcem, zato se je na terapije potrebno predhodno naročiti, saj rezerviramo solno sobo samo za vas. Pred prihodom se z vami pogovorimo o težavah zaradi katerih prihajate, da lahko prilagodimo terapijo vašim potrebam.

Delovni čas: od ponedeljka do sobote (dopoldan in popoldan) po dogovoru, nedelje in prazniki zaprto.
Dobrodošli v MARMAT solne terapije!

Shopping Basket